Главная » 2010 » Сентябрь » 28 » На фестивалі «ZаПоріг» рокери зібрали гроші для хворих дітей

Бесплатные звонки через интернет от Zadarma

10:47
На фестивалі «ZаПоріг» рокери зібрали гроші для хворих дітей
Купа позитивних емоцій, щасливих облич, максимально гучних вигуків та рок, рок, рок. Це короткий опис фестивалю «ZaПоріг», який вже вшосте проводиться у Запоріжжі напередодні Дня Міста.

Цього року на фестивалі було представлено 13 гуртів, які грають у самих різноманітних напрямках рок-музики і представляють собою різні куточки України. Звичайно, більшість команд представляли Запоріжжя – це і ветерани «Декаданс», і переживши друге відродження «Djeff Gomeldreff», і глем-рокери «Drama Digest», і харизматичні «Інула» та багато інших. Гостями міста стали кияни «My Ink.», сумчани «DK. Dance», полтавчани «Трансформер».

Серед найяскравіших моментів майже п’ятигодинного дійства стали нові, більш важкі пісні «Декаданса» та шикарний кавер на пісню «I Was Made For Lovin’ You» гурту «KISS» від «Drama Digest». А який же рок-фестиваль без байкерів? Поява їх на своїх «залізних конях» викликала неабиякий ажіотаж у публіки.

Окрім музичної частини фестивалю не забули організатори і про благодійність. За час проведення події вдалося зібрати кошти на допомогу хворим дітям.

На жаль, як і в попередні роки обійти накладки не вдалося і гуртам доводилось зменшувати тривалість своїх виступів. Проте слід зазначити, що напевно через певні зміни у законодавстві молодь, яка зібралася на площі Фестивальній вела себе доволі тверезо. А рок-фестиваль «ZaПоріг» бере паузу, щоб через рік знову повернутися із новими силами та найкращою музикою.

Володимир Артємьєв, організатор фестивалю: «Вже вшосте ми проводимо цей захід. Цього року ми знову розширили географію наших гуртів, а також підняли їхню якість за рахунок відбіркового конкурсу. Добре, що рок досі існує і цікавить молодь. Ми, один з небагатьох рок-фестивалів, який не закривається і продовжує тримати марку. Сподіваюся, що наступного року ми ще більше зможемо здивувати вас!»

Валентин Терлецький, вокаліст гурту «Декаданс»: «Фестиваль – це показник того, що рок-музика ще не вмерла остаточно, адже фести один за одним зникли, а «ZaПоріг» вже шостий рік проводять! За це – велике дякую невтомному В. Є. Артємьєву! А стосовно виступу – зіграли нормально, презентували дві нові пісні. І три старі зіграли. Усі задоволені!»

Євген Щербаков, гітарист гурту «Drama Digest»: «Все пройшло на рівні. Порадував звук цього року! Публіка дуже добре приймала гурти, які виступали. З мінусів – нам скоротили програму з п’яти пісень до трьох через брак часу».

Джерело

Просмотров: 881 | Добавил: obZen
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Облако тегов
Друзья сайта
Наша кнопка
Мы будем вам признательны, если вы разместите нашу кнопку у себя на сайте. Если вы хотите обменяться с нами баннерами, пишите в гостевую книгу:


Неформальное Запорожье




Наш опрос
К какой субкультуре вы относите себя?

Всего ответов: 261